Naamloos document
Menu

Vang je dromen in een mooi fotoboek...

Communicatie met de server

02-01-2017

Krijgt u de melding "de verbinding met de server is mislukt"?


Updaten

30-12-2017

Updaten! Wanneer je onze software opstart, installeer dan altijd de nieuwste updates. De kalenders komen beschikbaar via deze updates. Lees meer


FOTOBOEKNU


De ideale oplossing voor uw exclusief cadeau. Nu eens geen bloemetje, maar een volledig gepersonaliseerde kalender of een prachtig fotoboek, voor prijzen die er niet om liegen.
Omdat u rechtstreeks bij de producent bestelt zijn wij - In tegenstelling tot onze collega’s op internet en winkelketens als HEMA en Kruidvat - in staat om binnen één werkdag uw product te leveren.

Voor de wire-O gebonden fotoalbums A3 en A4 met een omvang van 40 en 60 pagina’s geldt dat wij precies datgene maken wat u bestelt.
Als u een boek maakt van 40 of 60 pagina’s, maar u komt op minder pagina’s uit, zullen alleen de gemaakte pagina’s, in een veelvoud van 2, worden gefactureerd.

Hetzelfde geldt voor de losse foto’s. Minder foto's betekent ook minder betalen.
Als u minder als 100 foto's/fotopagina's heeft dan betaalt u het aantal foto's in een meervoud van 8, 4 of 2 afhankelijk van het formaat.

Bijvoorbeeld u heeft 87 foto's op formaat 10 x 15 cm. dan betaalt u 88 foto's, dit is namelijk het meervoud van 8. In dit geval kunt u dus beter 88 foto's laten printen.

10 x 15 cm. (minderprijzen per 8 foto's/fotopagina's)
13 x 18 cm. (minderprijzen per 4 foto's/fotopagina's)
20 x 30 cm. (minderprijzen per 2 foto's/fotopagina's)

In onze winkel vindt u ook andere unieke producten tegen concurrerende prijzen.
Zo leveren wij bijvoorbeeld ringbanden voor uw A4-fotobladen en kunnen wij losse fotobladen leveren, indien gewenst voorzien van boorgaten zodat u deze in een ringband kunt opbergen.

Wilt u het volledige assortiment zien, breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Cranendonck 2 en laat u volledig verrassen.